Ballondecoratie

Ballondecoraties Feestje Waterland

Ballonnendecoratie voor feesten, trouwerijen, verjaardagen, geboorten, eerste communie of zelfs een uitvaart. Ook steeds meer bedrijven maken gebruik van ballondecoratie tijdens een opening, actie of een jubileum.

Lees verder

Ballonnen en ballondecoratie

Ballonnen en ballondecoratie worden steeds vaker gebruikt ter aankleding van feesten, trouwerijen, verjaardagen, geboorten, eerste communie of zelfs een uitvaart. Daarnaast zijn er steeds meer bedrijven die tijdens een opening, actie of een jubileum gebruik maken van ballondecoratie. Ballonnen en ballondecoraties zijn opvallend, vernieuwend en altijd een succes! Of het nu gaat om een verjaardag of bruiloft of het aankleden van een groot evenement, het blijft voor ons altijd een uitdaging jou als klant tevreden te stellen en je evenement tot een succes te maken.

Bekijk impressies

Trouwballonnen voor bruiloften

Ga je trouwen en wil je van je bruiloft echt iets bijzonders maken? Laat je verbazen over onze trouwballonnen. Van tafeldecoratie tot hartenboog. Pilaren in fantastische metallic softtinten geheel in stijl van de huwelijksvoltrekking, of wat dacht je van ballonnen oplaten door de bruiloftsgasten bij het verlaten van kerk of gemeentehuis?

Uiteraard kunnen wij de ballondecoratie ook speciaal voor je in de door jou gewenste kleuren uitvoeren. Wij kunnen je ruimschoots adviseren op het gebied van versiering met trouwballonnen voor je huwelijk. Indien gewenst bezoeken we samen met jou de trouwlocatie of kerk voor een advies op maat. Heb je wensen, laat het ons dan weten.

Bekijk impressies

Baby rose ballonnen of toch Baby blue…

Hoe feestelijk is het de naam van de kleine in reuzenletters in je voortuin te zien staan of een grote pilaar van ballonnen in de juiste kleur? Vandaag geboren, moeder en kind morgen naar huis? Wij realiseren de door jou gewenste decoratie zelfs binnen enkele uren.

Bekijk impressies

Ballondecoraties voor het mooiste feest van Nederland

Een verjaardag of ben je een jubileum bruidspaar? Is er een speciale gelegenheid, dan zal ballonversiering de dag nog vrolijker maken. Wij voeren de ballondecoraties zelf uit en geven een enorme inspanning en persoonlijke aandacht aan de uitvoering. Bekijk onze foto’s op deze site om tal van mogelijkheden voor ballondecoratie te bekijken. Heb je zelf een ander idee? Laat het ons dan weten zodat we de uitvoering hiervan voor je kunnen realiseren.

Bekijk impressies

Een openingsactiviteit, een evenement, een jubileum?

Een bedrijfsfeest of feestelijke opening van je winkel? Wij bereiden de werkzaamheden hiervoor meestal vooraf en kunnen dan binnen de kortst mogelijke tijd het e.e.a. ter plaatse compleet afleveren. Deze worden dan op voeten met een framewerk geplaatst. We verzorgen dit geheel in kleur en de door jou gewenste stijl.

Contact opnemen

Bekijk onze impressies

Hieronder vind je een overzicht van impressies opgedeeld in albums. Deze albums zijn te bekijken via Facebook, ook als je geen Facebook account hebt. Wil je meer leuke foto’s en video’s bekijken? Volg ons dan op Socials Facebook en Instagram. Wij posten daar regelmatig leuke foto’s.

Algemene foto’s
Koningsdag
Ballonbogen
Gender Reveal & Geboortedecoratie
Ballonfiguren
Grote heliumballonnen
Trouwdecoraties
Cadeauballonnen
Ballonpilaren
Ballonnendecoratie
Springkussens & attracties
Verhuur
Geboorteborden
Frozen Pilaren

Meer foto’s en video’s op onze Socials

Wil je meer leuke foto’s en video’s bekijken? Volg ons dan op Socials Facebook en Instagram. Wij posten daar regelmatig leuke foto’s.

Menu