Evenementcatering

Evenementcatering Feestje Waterland

Je bent op zoek naar hulp bij het organiseren van jou evenement of een familiefeestje? Wij verzorgen de horeca bij jou op locatie. Van grote evenementen tot intieme privé feestjes op maat.  Wij denken graag met je mee en helpen je bij de uitvoering.

Lees verder

Professionele publiekscatering

Feestje Waterland kan de gehele of gedeeltelijke publiekscatering op jouw feest of evenement op een professionele manier verzorgen. Onze unieke verkooppunten zorgen voor een fantastische uitstraling. Al onze medewerkers werken volgens de richtlijnen van de Hygiënecode (HACCP).

Wij kunnen de publiekscatering eventueel ook in tenten verzorgen aanvullend zelfs met terras indien gewenst. Ook dan vinden wij de uitstraling erg belangrijk. Daarom zullen we altijd de mogelijkheden voor een thematische aankleding met je bespreken. Dit zal zorgen voor een kwalitatief hoogstaande uitstraling waarbij het voor de bezoekers altijd duidelijk is wat er gegeten kan worden.

Lees verder

Assortiment

Onze representatieve en klantvriendelijke medewerkers bereiden de beste maaltijden en snacks. Frites, snacks, broodjes- hamburger, beenham of hotdog, diverse belegde broodjes, tosti’s, saté, suikerspinnen, poffertjes en zelfs oliebollen behoren tot de mogelijkheden. Overige producten zijn altijd mogelijk op aanvraag.

Lees verder

Beleving en uitstraling

Beleving op evenementen speelt een grote rol om het publiek enthousiast te maken. Niet alleen de verkooppunten zijn een beleving voor het oog, ook het kwalitatief goede eten zal bij je bezoekers in de smaak vallen. De goede voorbereidingen en enthousiast personeel zorgen er voor dat de verkoop van diverse maaltijden en snacks vlekkeloos verloopt.

Lees verder

Bedrijfsfeesten, familiefeesten en schoolfeesten

Ook bedrijven, particulieren of scholen die wat te vieren hebben kunnen bij ons terecht. Met onze luxe verkoopwagen komen we langs bij jouw bedrijf, school of aan huis.

Contact opnemen

Meer foto’s en video’s op onze Socials

Wil je meer leuke foto’s en video’s bekijken? Volg ons dan op Socials Facebook en Instagram. Wij posten daar regelmatig leuke foto’s.

Menu