Attractieverhuur

Attractieverhuur Feestje Waterland

Feestje Waterland is een jong en flexibel bedrijf dat graag met zijn klanten mee denkt om van jouw feest of evenement een succes te maken. Hier vind je allerlei artikelen voor een geslaagd evenement! Wij verhuren alles wat je nodig kunt hebben voor een leuk feest. Van springkussen tot podiumwagen en artiesten.

Lees verder

Creatieve feestmakers

Als creatieve feestmakers is het onze passie om een feestje te ‘bouwen’. Een nostalgische draai- of zweefmolen? Een springkussen of podiumwagen? Een suikerspinkar of oudhollands poffertjeskraam? Wij verhuren alles wat je nodig kunt hebben voor een leuk evenement. Zowel voor volwassenen als kinderen; alles voor een geslaagd evenement. De combinatie van attracties, partymaterialen, tenten, aankleding en animatie vind je bij ons onder één dak. Of misschien ben je op zoek naar een mooie trouwauto. Wij kunnen het voor je verzorgen.

Bekijk impressies

Het juiste entertainment

Dankzij onze lange ervaring en contacten met uiteenlopende artiesten kunnen wij voor jouw evenement het juiste entertainment boeken. Je kunt ze boeken in iedere prijsklasse, voor ieder type evenement en van landelijk bekend tot lokale held. Een Elvis Presley imitator, Disneyheld Olaf een grimeur of een waarzegster? Wij verzorgen entertainment dat het hart raakt!

Het artiestenaanbod is enorm, veel te veel om hier allemaal te noemen. Zoals bv zanger Roy, een professionele topper die zich thuis voelt op bruiloften, verjaardagen, verenigingen en op grote feesten. Hij brengt desnoods zijn eigen Dj mee. Roy is een betaalbare topper!

Contact opnemen

Meer foto’s en video’s op onze Socials

Wil je meer leuke foto’s en video’s bekijken? Volg ons dan op Socials Facebook en Instagram. Wij posten daar regelmatig leuke foto’s.

Menu